16.9.12

WISH.

" MY WISH FOR YOU IS THAT, THIS LIFE BECOMES ALL THAT YOU WANT IT TO. YOUR DREAMS STAY BIG. AND YOUR WORRIES STAY SMALL. YOU NEVER NEED TO CARRY MORE THAN YOU CAN HOLD. AND WHILE YOU'RE OUT THERE GETTING WHAT YOU GETTING TO. I HOPE YOU KNOW SOMEBODY LOVES YOU. AND WANTS THE SAME THINGS TOO. YEAH, THIS IS MY WISH. "

sumber; Athirahmedan.

HAVE FAITH.

Hai awak. hai hai hai.
kemain banyak hai. macam lama betei tak jumpa. saya harap awak baca ni dalam keadaan hmm better dari semalam dan sebelumnya? Amin.

entry ni mungkin belum cukup nak comfort awak. just nak awak rileks, and fikir secara matured. saya taknak awak down sangat, and fikir ikut perasaan. Firstly, kosongkan fikiran. jangan duduk sesorang. busykan diri. well, awak lelaki. banyak benda yang awak boleh buat. and paling simple, spend masa lebih dengan kawan-kawan. saya tahu, bukan mudah. saya tahu. tapi awak boleh cuba. kan?


Always remind dalam diri awak. dia banyak ajar awak something. dia ajar awak cinta. dia ajar awak kehidupan. dia ajar awak lebih kuat, lebih tabah, lebih matang, lebih bijak buat keputusan. selitkan semua yang positif. jangan biar ada sikit pun perasaan negatif dekat diri awak. engat tu. buang perasaan dendam. buang perasaan marah. have Syafiq, have faith. 


sekian dari saya. semoga awak semakin kuat, semakin positif, semakin tenang, dan sebagainya semakin. ah teghuknya sastera. kahkahkah. kdah bye.










pengalaman.

hahahahahahahahahaha. Okay. Assalamualaikum.

Hmm. tahi jugak ghase pakai keyboard rosak huruf M ni. Eh takpe, aku pesen menghargai sikit. thanks Ara. memuah.

malas dah nak putar belit. pengalaman, eh entah lah kenapa tajuk dia gitu. entah entah. random. hahahahahaha. Alin bengongnya engko. okay banyak sebenonya nak ceghita. macam batak lama tak update sampai semua benda nak ceghita. nak ceghita mana satu dulu ya? ah bataknya engko Lin.

hmmm purnama kebeghapa aku tak update ni sampai R aku dah pelat. tak pelat pun sebenonya. okay, mula dari hmm hmm yes. study. study of course. entah la, pejam celik dah sem tiga. esok esok pejam celik dah sem lima. esok esok celik lagi  sem tujuh. esok esok celik dah kahwin. eh. kdah. alhamdulillah, for any reason aku still bersyukur even result aku tak setinggi orang lain, tak sehebat orang lain. aku tau mana kemampuan aku, so thats it.

jauh dalam hati, Im still proud to be myself. cuma yahh maybe kena improve sikit untuk jadi lebih baik. insyaallah. banyak lagi masa. tak ada apa yang mustahil, if Allah's will. alah lemaunya ghase ceghita pasal result sem lepas yedak?

hmmm kesimpulannya ceghita aku semua basi belaka sampai hilang dah mood aku nak berceghita. hmm Alin, baik kau caghik balik spirit blogging engko. pergi pergi caghik cepat.











ShoutMix chat widget